Camelia Savin

Experienta sa de 6 ani in multinationale a culminat cu un premiu Bronz Effie si expertiza in coordonarea echipelor regionale. Din 2005 are experienta de antreprenoriat in comuncare si organizare de evenimente.

A avut ocazia sa interactioneze cu o multitudine de "spirite talentate si talente inspirate".

cami@teamexpert.roRadu Savin

Aria sa de expertiza este o combinatie fericita intre experienta de consultant acumulata in lumea multinationalelor si cea de organizator de evenimente. Provocarea majora a inceput in 2001 cand a organizat partea outdoor la un eveniment de teambuilding, la Vata, jud. Hunedoara.

De atunci a realizat cateva sute de evenimente, oferind solutii complete clinetilor sai: training si exercitii pentru dezvoltarea competentelor si cresterea coeziunii echipei, activitati outdoor sau servicii turistice in Romania, dar si in Bulgaria sau Polonia.

Incepand din 2007 organizeaza tabere pentru copii. Are o experienta de 5 ani in consultanta in mai multe firme multinationale. La inceputul anului 2008 a fondat impreuna cu Camelia Savin compania Teamexpert – Pasiune pentru Teambuilding.

"Organizez programe de teambuilding de ceva ani. Prima actiune am facut-o imediat dupa ce am plecat din multinationale, prin 2000. Cand ma uit in urma, mi se pare ca fac Teambuilding de cand ma stiu."

radu@teamexpert.ro