- REGULAMENT –

Teamexpert Sports Events (TSE) organizeaza competitii la mai multe discipline sportive: Schi, Snowboard, Freeriding, Ciclism si Atletism.

Trofeul TeamXpert Sports Events recompenseaza riderii (participantii) la competitiile TeamXpert Sports Events sau la cele afiliate la acest proiect. Prin crearea acestui Trofeu, TeamXpert Sports Events isi propune sa stimuleze competitivitatea si sa promoveze diversitatea disciplinelor sportive.

Reguli de intocmire a clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet:

- In cadrul Trofeului TeamXpert Sports Events riderii concureaza la etapele competitiilor sportive la 4 discipline sportive: Ski / Snowboard, Freeriding, Mountainbike si Trail running.

- Competitiile din cadrul Trofeului TeamXpert Sports Events, fara a se limita la acestea, sunt:
-> Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard,
-> Cupa Malinului,
-> Cupa Tabere cu Suflet MTB
-> Maraton Tabere cu Suflet
-> On Top of the World
-> Comana Bike Fest
Riderii pot concura la mai multe competitii / etape la aceeasi disciplina.

- Pentru a intra in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events, un rider trebuie sa se inscrie si sa participe la unul dintre competitiile mentionate. In cazul in care doreste sa fie sters din clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events, un rider trebuie sa depuna o cerere scrisa si semnata la sediul Asociatiei Tabere cu Suflet.

- Competitiile / etapele pot avea mai multe categorii / trasee de desfasurare, de dificultati diferite. Fiecare categorie / traseu poate avea un nivel diferit functie de nivelul riderilor participanti si gradul de dificultate a traseului. Nivelurile uzuale sunt EasyRide, HobbyRide, ProfiRide si EliteRide. Nivelul categoriei / categoriilor este anuntat la fiecare competitie / etape.

- In urma clasarii in categoria respectiva, riderii obtin puncte functie de locul obtinut si de incadrarea categoriei. Vezi graficul punctelor.

- Ca baza de calcul este luat Clasamentul general al categoriei / traseului respectiv, indiferent de categoriile de varsta. Clasamentul general este impartit pe sexe.

- Pentru cresterea competitivitatii, in cazul in care un rider abandoneaza, nu poate obtine mai mult de un punct, indiferent de punctele care i-ar reveni in urma clasarii in competitia / etapa respectiva.

- In plus fata de punctele obtinute pentru clasare, riderii pot obtine puncte suplimentare (Bonus) pentru clasarea la competitii / etape din mai multe discipline sportive. Vezi  Bonusurile

- Bonusul nu se acorda in cazul in care riderul nu a reusit sa se claseze (a abandonat) la niciuna dintre competitiile de la una dintre disciplinele vizate pentru obtinerea bonusului.

- In clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events, punctele obtinute la diferite competitii / etape se aduna cu Bonusul si se obtine Punctajul riderului.

- Se intocmesc doua clasamente, unul pentru baieti si altul pentru fete. Riderul cu punctajul cel mai mare este castigator.

- In caz de egalitate a punctajului, criteriile de departajare sunt, in ordinea valorii:
-> participarea la cat mai multe discipline,
-> participarea la disciplina Freeriding, apoi participarea la Schi sau Snowboard, apoi participarea la Atletism (Trail running), apoi participarea la Mountainbike Uphill, apoi participarea la Mountainbike,
-> participarea la categoria EliteRide, apoi la ProfiRide, apoi la HobbyRide.
-> In cazul in care un rider care a terminat cursa are acelasi punctaj cu unul care a abandonat, primul va fi clasat deasupra celuilalt.

TeamXpert Sports Events (c) MM -MMXIII