×
Eng Home Servicii Competitii Clienti Despre Noi Galerie Contact

Despre Noi

Iubim ceea ce facem si punem multa pasiune in ce facem:) Formam o adevarata familie care se bazeaza pe 4 Valori fundamentale

Camelia Savin

Experienta sa de 6 ani in multinationale a culminat cu un premiu Bronz Effie si expertiza in coordonarea echipelor regionale. Din 2005 are experienta de antreprenoriat in comuncare si organizare de evenimente.

A avut ocazia sa interactioneze cu o multitudine de "spirite talentate si talente inspirate".

cami@teamexpert.ro
Camelia Savin

Radu Savin

Aria sa de expertiza este o combinatie fericita intre experienta de consultant acumulata in lumea multinationalelor si cea de organizator de evenimente. Provocarea de a modela echipele a inceput in 2001, cand a organizat partea outdoor la un eveniment de teambuilding, la Vata, jud. Hunedoara.

De atunci a organizat cateva sute de evenimente, oferind solutii complete clinetilor sai: training si exercitii pentru dezvoltarea competentelor si cresterea coeziunii echipei, activitati outdoor sau de incentive in Romania, Bulgaria, Polonia si alte tari.

Are o experienta de 5 ani in consultanta in mai multe firme multinationale. La inceputul anului 2008 a fondat impreuna cu Camelia Savin compania Teamexpert – Pasiune pentru Teambuilding.

"Fie ca este vorba de procese educative simple, sau de procese mai complexe, de training si instruire, cheia pentru un proiect de succes consta in comunicarea efectiva."

radu@teamexpert.ro
Radu Savin
Facebook Twitter Wordpress
BlogContacteaza-neTermeni si conditii
TeamXpert © 2002 - 2023 • Toate drepturile rezervate