×
Eng Home Servicii Competitii Clienti Despre Noi Galerie Contact

Constructie Parcuri de Aventura

Parc de Aventura inseamna in primul rand Distractie. Un Parc de Aventura cuprinde mai multe trasee spectaculoase, la anumita inaltime prin copaci, ce pot fi parcurse de copii sau de adulti. Aici pot veni sa se distreze si sa isi petreca timpul liber familiile, dar si angajatii companiilor in programe de teambuilding.

Constructia de Parcuri de Aventura a cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimii ani. Criza financiara a blocat cateva proiecte, insa acum lucrurile par sa revina la amploarea de odinioara.

Avem o experienta indelungata in construirea de astfel de Parcuri. Primul Parc a fost construite in 2005, la Buftea - Butimanu. A urmat apoi Parcul de Aventura de la Comana, cu 7 trasee de copii si adulti si o tiroliana de 200 m peste lac.

Daca sunteti interesat sa constructi un Parc, va putem ajuta cu studiul de fezabilitate, precum si cu constructia propriu-zisa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

aventura parc

Comana parc

Parcul de la Comana a fost construit de TeamXpert in 2012. Are 7 trasee si o tiroliana peste lac... Detalii »

Aventura parc

Aventura Parc este primul Parc de Aventura construit de TeamXpert. Se afla in Comuna Butimanu, langa Bucuresti... Detalii »

Facebook Twitter Wordpress
BlogContacteaza-neTermeni si conditii
TeamXpert © 2002 - 2023 • Toate drepturile rezervate